Cultuurhuis Heerlen

non-profit organisatie
Cultuur
Theater
Buurthuizen
Zalenverhuur
Cultuurhuis Heerlen is dé culturele huiskamer en ontmoetingsplek voor iedereen die affiniteit heeft met cultuur. Waar het publiek kan genieten van diverse optredens en voorstellingen op het gebied van muziek, dans, theater en andere culturele evenementen.

Cultuurhuis Heerlen is dé culturele huiskamer en ontmoetingsplek voor iedereen die affiniteit heeft met cultuur. Waar het publiek kan genieten van diverse optredens en voorstellingen op het gebied van muziek, dans, theater en andere culturele evenementen gelegen in het hart van Parkstad, op een steenworp afstand van het NS station, Maankwartier en Heerlen centrum.

Cultuurhuis Heerlen biedt een podium aan jong talent, theatermakers en amateurkunstenaars uit (Eu)regio. Een organisatie die doorgroeimogelijkheden biedt aan bands en theaterorganisaties. Daarnaast is het ook vooral een ontmoetingsplek voor muzikanten, muziek en theaterliefhebbers.

Als culturele organisatie leggen we de focus op laagdrempeligheid en zijn we graag betrokken bij makers, bezoekers als ook de omgeving waarin het Cultuurhuis is gevestigd. Door die laagdrempeligheid van de organisatie bieden wij iedereen uit Parkstad en omgeving, jong en oud, een kans om in aanraking te komen met de diverse facetten van cultuur.

Naast het rijke en gevarieerde culturele aanbod biedt het Cultuurhuis Heerlen ook de mogelijkheid om ruimtes te huren voor commerciële doeleinden, denk hierbij aan vergaderingen, symposiums, conventies, presentaties en meer.

Cultuurhuis Heerlen (voorheen: t Patronaat en Cultuurhuis Patronaat) is het oudste nog bestaande cultuurcentrum van Heerlen gelegen in de wijk GMS (Grasbroek, Musschemig en Schandelen)

Wie

Kinderen
Jongeren
Volwassenen
Senioren
Rolstoelvriendelijk

Waar

Sittarderweg 145
Heerlen

Contact

Neem contact op met Myra:

Myra von Berg
Contactpersoon
3